2200 adet Eğitim Kiti için ihale duyurusu - tender calls for 2200 pack of Education kits

İHALE KAPANMIŞTIR.

İHALEYE DAVET MEKTUBU - INVITATION FOR TENDER

REF: TUR-1002-275-MRD   

TUR-1002-TND-006

 

Proje Başlığı; Geçici Koruma kapsamındaki Suriyelilerin statülerini yasallaştırmak ve mevcut sosyal hizmetlere erişimi kolaylaştırmak için desteklemek. 

Projenin özeti: Mevcut sosyal hizmetlere erişimi kolaylaştırmak, ilgili danışmanlık ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak ve hedef alanlarda koruma izlemesini iyileştirmektir. Proje, Türkiye'nin Güneydoğusundaki Geçici Koruma kapsamındaki Suriyelilere yönelik olmakla birlikte, ev sahibi toplumun üyelerine de açık olacak. Koruma ile ilgili sonuçlara ek olarak, proje mülteci ve yerel ev sahibi topluluk arasındaki sosyal uyumun geliştirilmesine katkıda bulunacaktır. Proje faaliyetleri ile, Vaka Yönetimi (CM), Bireysel Koruma Yardımı (IPA) ve bilinçlendirme faaliyetleri yoluyla, en savunmasız insanlar haklarını gerçekleştirmek ve mevcut hizmetlere (sosyal planlar, eğitim ve sağlık) erişim kazanmak için bilgi edineceklerdir. Ruh Sağlığı ve Psikososyal Destek (MHPSS) faaliyetleri ve yasal rehberlik, mültecilerin Türkiye'deki yaşamını, refah, bilgi ve güvenlerini daha da geliştirecektir. 

 1  GENEL AÇIKLAMALAR VE ÖZEL KOŞULLAR:

Teklif edilen mallar, şartnamelerimize uygun, sağlam, adil ve satılabilir kalitede olmalıdır.

Eğitim  kitleri, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren en fazla 2 ay süreyle Her Yerde Sanat Derneği tarafından   teslim edilmesini talep edene kadar tedarikçilerin deposunda hazırlanacak ve saklanacaktır.

Ürünler, sözleşmenin imzalanmasından itibaren 2 ay içinde 10-15 sevkıyatta teslim edilecektir, sözleşme   imzalandıktan sonra program teyit edilecektir.

Her Yerde Sanat Derneği'nin izni olmadan kısmi gönderilere izin verilmez.

HYSD, sipariş verdiği ürün adedini değiştirme hakkını saklı tutar. Nihai karar, tüm malzemelerin ve mevcut   fonların fiyatına bağlıdır.

Mevcut stok yeri ve tüm kalemlerin menşei HYSD'ye bildirilmelidir.

Nakliye maliyeti, öğelerin toplam fiyatına dahil edilmelidir.

Eğitim kitlerinin yüklenmesi ve boşaltılmasının maliyeti tedarikçinin sorumluluğunda olmalıdır. (tedarikçi gerekli     işçiliği sağlamalıdır).

2.      ÖZEL ŞARTLAR

2200 adet Eğitim  kitinin hazırlanması ve teslimi. HYSD,ye teslim edilecek Eğitim Kitlerinin sayısını tüm emtia fiyatlarına ve mevcut fonlara göre artırma veya azaltma hakkını saklı tutar. Şartname ve miktar listesi aşağıda paylaşılmıştır ve teklif formu Ek III olarak paylaşılmıştır.