2200 adet Hijyen Kiti için ihale duyurusu - tender calls for 2200 pack of hygiene kits

İHALE KAPANMIŞTIR!

REF: TUR-1002-TND-005 TUR-1002-274-MRD

Her Yerde Sanat Derneği (HYSD), 2012 yılında Mardin'de kurulmuş kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur.  Korunmaya muhtaç olan, suça itilme ve benzeri riskler taşıyan dezavantajlı çocuk ve gençlerin kültürel, sanatsal, sosyal ve hak temelli çalışmalar yoluyla temel haklara erişimlerinin sağlanması, sorunların çözümünde kamuya destek sağlanması ve sosyal entegrasyon uyum faaliyetlerini yürütmektedir.

1: genel açıklamalar ve özel koşullar

Teklif edilen mallar, şartnamelerimize uygun, sağlam, adil ve satılabilir kalitede olmalıdır.

Hijyen kitleri, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren en fazla 2 ay süreyle Her Yerde Sanat Derneği tarafından   teslim edilmesini talep edene kadar tedarikçilerin deposunda hazırlanacak ve saklanacaktır.

Ürünler, sözleşmenin imzalanmasından itibaren 2 ay içinde 10-15 sevkiyatta teslim edilecektir, sözleşme imzalandıktan sonra program teyit edilecektir.

Her Yerde Sanat Derneği'nin izni olmadan kısmi gönderilere izin verilmez.

HYSD, sipariş verdiği ürün adedini değiştirme hakkını saklı tutar. Nihai karar, tüm malzemelerin ve mevcut   fonların fiyatına bağlıdır.

Mevcut stok yeri ve tüm kalemlerin menşei HYSD'ye bildirilmelidir.

Nakliye maliyeti, öğelerin toplam fiyatına dahil edilmelidir.

Hijyen kitlerinin yüklenmesi ve boşaltılmasının maliyeti tedarikçinin sorumluluğunda olmalıdır. (tedarikçi gerekli işçiliği sağlamalıdır).

2: özellikler / miktar 

2200 Hijyen kitinin hazırlanması ve teslimi. HYSD, teslim edilecek Hijyen Kitlerinin sayısını tüm emtia fiyatlarına ve mevcut fonlara göre artırma veya azaltma hakkını saklı tutar. Şartname ve miktar listesi aşağıda paylaşılmıştır ve teklif   formu Ek III olarak paylaşılmıştır.

teknik özellikler

Dişi etkin şekilde temizleyebilmelidir. Tüp içinde olmalı ve en az 75 ml macun içermelidir. Ferahlatıcı özelliğe sahip olmalıdır. Tadı güzel olmalıdır. Piyasa bilinirliği olan ürünler için teklif verilecek ve idarece bu ürünler tercih edilecektir. Sağlık Bakanlığı onayı bulunmalıdır.

Etiket bilgilerinde üretici ve ithalatçı firmanın adı, adresi ve tescilli markası yazılmış olmalıdır. Kendine özgü renkte olmalı, sağlam olmalıdır. Her bir diş fırçası ayrı bir koruma kabında (kullanım sonrası muhafaza için kutulu) olmalıdır. Üzerinde Sağlık Bakanlığı'nın izin tarih ve sayısı olmalıdır. Etkin temizlik olması için sık kılları olmalıdır. Kıl malzemesi nylon olmalıdır. Tutucu sapı ergonomik olmalıdır Diş fırçası kılları orta sertlikte olmalıdır. TSE belgeli olmalıdır. Fırça gövdesi gida mevzuatina uygun plastikten olmalıdır. Piyasa bilinirliği olan ürünler için teklif verilecek ve idarece bu ürünler tercihedilecektir.


Genel kullanım alanları için kullanımı ekonomik ve ideal olmalıdır. Yumuşak formülü sayesinde cildi tahriş etmeden temizlemelidir. Cilt pH’ ına uygun olmalıdır. Hoş kokulu olmalıdır. Sıvı sabun dispanserleri ile kullanıma uygun olmalıdır. Dermatolojik olarak test edilip onaylanmış olmalıdır. 400 ml pompalı ambalajda olmalıdır. Ürünün kullanım alanlarını, pH değerini, kullanım oranını, kullanım talimatını gösteren ürün bilgi formları üretici firma tarafından kaşelenmiş ve yetkilisince imzalı şekilde olmalı ve isteklinin bu belgeyi ihale dosyasında sunması zorunludur.


Tek kullanımlık olmalıdır Cildi tahriş etmemeli ve alerji yapmamalıdır. Dış yüzeyi 1. Sınıf kuşe kağıt, veya triplex folyo kağıtlardan olmalıdır. İç malzemesi tela veya non-woven havlu olmalıdır. ithal parfüm veya kolonya ile emdirilmiş, hijyenik ortamda paketlenmiş tek kullanımlık olmalıdır


Alkol bazlı el antiseptiği olmalıdır. El antiseptiği %65-90 oranları arasında n-propanal, ethanol ve isopropanol’den en az ikisinin kombinasyonunu içermelidir. Alkolün cinsi miktarı, konsantrasyonu, ambalaj üzerinde belirtilmelidir. Kuru el temizliği şeklinde, sıvı formda kullanım için tasarlanmış olmalıdır. Ürün geniş spektrumlu olup en geç 30 sn içinde etkin el antiseptisisi sağlamalıdır. Toksik ve irritan olmamalı, dermatolojik olarak test edilmiş olmalıdır. Ellerde tahriş yapmamalı bu amaçla yumuşatıcı-koruyucu madde içermelidir. Kokusuz veya hoş kokulu olmalıdır. Masa üstü kullanıma uygun olmalı, hasta başında kullanıma uygun olmalıdır. Minimum 250 ml’lik ambalajlarda verilmelidir. Tüm ürün bilgileri ambalaj üzerindeki etiketlerde net ve açıklayıcı olarak belirtilmiş olmalıdır.(Etken madde miktarı, kullanım şekli, imalat seri no, saklama koşulları, son kullanma tarihi ve barkot okuyucuların okuyabileceği UBB Barkodu bulunmalıdır.) Raf ömrü uzun olmalıdır (en az 2 yıl). Teslim sırasında üretiminden en fazla 4  ay süre geçmiş olmalıdır. Yerli ürünler için Sağlık Bakanlığından üretim izin belgesi olması gerekmektedir


Maske nonnwoven sponbond materyalden yapılmış olmalı, lateks ve fiberglass içermemelidir. Alerji yapmamalı, kokusuz olmalıdır. Maskenin burun üzerine gelen kenarında tel destek bulunmalıdır, Kolay tüylenmemelidir, Maskede en az 3 adet pile bulunmalıdır, Tüm dikişler ultrasonik olmalı, iplik dikişi olmamalıdır, Maske üç katlı olmalıdır. Kenar tutacakları lastikli olmalıdır. Lastik kulağı rahatsız etmeyecek şekilde ince olmayıp kalın olmalı kulağa takıldığında sabit bir şekilde durmalı , gevşek olmamalıdır. Beyaz renkte olmalıdır Orijinal kendi kutusu içerisinde 10’ luk olmalıdır, toplamda 2 Paket. Non-steril, tek kullanımlık ve cildi tahriş etmeyen özelikte, kokusuzdur. Fiber glass, Lateks ve diğer alerjik malzemeleri içermez.

80 derece limon kolonyası olmalıdır. Dermatolojik olarak test edilip onaylanmış olmalıdır. 400 ml ambalajda olmalıdır. Ürüne ait Sağlık Bakanlığı onaylı olmalıdır.

Yenidoğan bebeklerde kullanıma uygun olmalıdır. Sık kullanımda cildi tahriş etmemelidir. PH değeri nötr olmalıdır. Göz yakmama özelliği olmalıdır. Hoş kokulu parfüm içermelidir. Son kullanma tarihi en az iki yıl olmalıdır. Sağlık Bakanlığı' nca onaylanmış olmalıdır.

Ayrıntılar indirilen PDF dökümanında bulunmaktadır.